Nieuwsberichten

Goed begonnen!
We blikken terug op een mooie septembermaand! De tornooien en oefenwedstrijden in het begin van de maand beloofden al 't één en 't ander, en de eerste wedstrijden zien er goed uit.
De Heren kwamen met een 0-3 winst naar huis van Temse, de U17 bood duidelijk al wat meer weerstand, en ook de U15 groeit verder en veroverde al een setwinst!
De U13a haalde al alle 8 sets binnen en ook de U13b verrast mooi met maar liefst 7 op 8 gewonnen sets! Voor de U13c is het nieuwe 4-tegen-4 spel nog even wennen en ook zij dwongen alvast een setwinst af.

Helemaal nieuw was de winst van U11 2B met een 5-7 in Zottegem… jawel nieuw: dit was hun éérste échte wedstrijd en in het twee-tegen-twee spel waren onze jongens écht goed op dreef. Wie hun ogen achteraf heeft zien blinken bij die eerste kennismaking met het 'wedstrijdgevoel', wéét waarom we sporten én laten sporten!

Er zijn op dit moment 96 spelers ingeschreven, hiermee stijgen we opnieuw lichtjes in aantal en bouwen we verder aan een stevige sportvereniging, waar we onze jeugd graag laten sporten!

And last, but not least, sloten we september af met een geslaagd eetfestijn. We mochten 180 menuutjes uitdelen en het werd een gezellige (na-)middag! Nogmaals dank aan allen die er bij waren én noteer alvast in jullie agenda: Eetfestijn 2023 op zondag 19 november!!

Goed begonnen is… half gewonnen… maar hoe leg je een (jeugdige) volleyballer uit wat "half winnen" betekent? Wél… jezelf overwinnen, er in blijven geloven en met de ploeg waardig weerwerk bieden is écht wel een overwinning… elk punt opnieuw. Ook nog de set of zelfs de wedstrijd winnen, maakt van die halve overwinning een héle!

Trooper je mee?

Ook jij kan geld doneren aan onze volleybalclub zonder er zelf iets voor te moeten betalen!

Koop je regelmatig iets online? 

  1. Check EERST ONZE SPONSORS! ;-)
  2. Surf dan naar https://trooper.be/kuroszulteheren
  3. Zoek je favoriete webshop 
  4. en plaats je bestelling...

Zo simpel is het!

Laatst verdienden wij nog € 1,37 via JBC en € 1,73 bij bol.com...

Lijkt misschien niet veel maar alle beetjes helpen.

Enkele voorbeelden van webshops die deelnemen zijn Dreamland, Decathlon, Coolblue, Bol, JBC, TakeAway, Farmaline en nog 600 andere.

 

Nadien krijg je een mailtje van Trooper met hoeveel centjes je voor Kuros spaarde.

Deel dit dan gerust op de facebookpagina van VC Kuros Heren Zulte.

Zo gemakkelijk is het, en nee… de artikelen zijn niet duurder als je via Trooper besteld.


Vind je jouw ding niet bij onze sponsors? Denk dan aan Trooper!


Coach @ Kuros
Kuros Heren wil jongeren motiveren om hun liefde voor Volley uit te dragen.
Al onze 'oudste' U15-spelers werden op de beurtrol gezet om minstens één keer als hulpcoach bij onze balgewenning te proeven van het trainen. Wij hopen op die manier dat ze de smaak te pakken krijgen!

Iedereen kan als coach aan de slag met een 'J-licentie' (jeugd), maar wil je ook het volgend seizoen verder coachen, dan moet je minstens één opleiding volgen, erkend door Volley Vlaanderen. Kuros Heren organiseert i.s.m. Kuros Dames op 20/02/2022 een clinic op eigen bodem: Hoe sneller techniek aanleren door de juiste bij-oefeningen te koppelen met de juiste techniek.

Wie eenmaal de trainerskriebel te pakken heeft, kan bij ​Sport Vlaanderen terecht voor een opleiding "Instructeur B", "Trainer B" en "Trainer A". Volley Vlaanderen erkent deze opleidingen voor het bekomen van een C-licentie of B-licentie. Het opleidingsaanbod van de Vlaamse Trainersschool (VTS - Sport Vlaanderen) kreeg een update: Aanbod algemeen gedeelte.
De coaches van Kuros Heren die een opleiding succesvol afronden, krijgen van ons hun inschrijvingsgeld terugbetaald!

Microsoft erkent VZW Kuros Zulte als Non-profit...
​... en dat levert ons een aantal voordelen op!

Vanaf nu beschikken wij over maar liefst 300 gratis Microsoft 365 Business Basic-abonnementen én 10 gratis Business Premium-abonnementen. Ruimschoots voldoende om alle medewerkers van Kuros Zulte vanaf nu een volwaardige account op Microsoft 365 met bijhorende mailbox, toegang tot OneDrive van VZW Kuros Zulte, Teams, de online office-apps,... te geven.

Daarnaast krijgen we alle extra abonnementen die we nodig zouden hebben aan NonProfit-prijzen en geloof me: daar zit een serieuze korting op!

Op die manier kunnen we onze 'digitale' omgeving verder uitbouwen en de werking van onze VZW verder digitaliseren met een professioneel topproduct. 

De 10 Business Premium abo's worden voorbehouden voor de bestuursleden die het échte werk doen. Alle andere leden die op één of andere manier actief meewerken, kunnen dus een @vckuroszulte.be krijgen...
Interesse? Vul dan het aanvraagformulier Microsoftaccount @vckuroszulte  in!Sportclub met steun van