VC Kuros Zulte

 

Nadat het al enkele malen de winst wist te halen op verplaatsing, kon Kuros B dan toch hun eerste thuisoverwinning boeken dit seizoen. Het versloeg, na een sterke partij, het 3e gerangschikte Beveren-Melsele. 
Kuros A kon op halve kracht op geen enkel moment een vuist maken tegen de fiere leider Sint Gillis Waas. Het blijft harken tot de blessuregolf ten einde is.

Beste sportliefhebber en Kuros-Zulte vriend,

Ter ondersteuning van onze club organiseren we dit jaar opnieuw een super wijnactie en helpt u de missie van de club waar te maken ,nl: “een volleybalclub zijn voor ambitieuze jongeren van Zulte en omstreken waarbij de speler, ouder/grootouder en medewerker zich amuseert en betrokken voelt.”

Kuros A kon zonder Maarten en na het uitvallen van Stef nooit een vuist maken tegen Lochristi-Wachtebeke. Het ging kansloos met 0-3 onderuit. Kuros B verloor met 1-3 van Herzele-Borsbeke en blijft 9e in de stand.

ZULTE -

Na de negende speeldag stond Zulte nog op de derde plek. Na vier nederlagen op rij en nul op twaalf is het gezakt naar rang zeven. Met de thuismatch tegen Lochristi-Wachtebeke heeft Kuros vandaag een haalbare opgave. “Wegens blessures en examens was onze kern gehavend. Behalve Maarten Deleersnijder wordt iedereen gerecupereerd. We willen sportief revanche nemen voor de 3-1-nederlaag in de heenmatch”, bevestigt speler-trainer Stef Engels. “We kunnen onze sterke thuisreputatie bewijzen. Voor eigen publiek kunnen we altijd iets meer. We staan niet onder druk, maar na twee opeenvolgende nederlagen en een vrij weekend hoop ik weer te juichen.”

Zowel Kuros A als Kuros B ontvingen Zele-Berlare, een ploeg die telkens enkele posities voor Kuros stond in het klassement. Beide ploegen speelden een verdienstelijke partij met strijdend volleybal, maar moesten toch telkens met 1-3 cijfers het veld verlaten. Kuros A wordt 7e, Kuros B 9e.

Onze heren B wonnen op bezoek bij Belsele met 0-3. Een deugddoende overwinning die hen dichter bij de middenmoot van het klassement brengt. Kuros A startte de wedstrijd tegen Moerbeke-Waas met 6 spelers. Met een vertimmerd team kon het nooit aanspraak maken op de overwinning en ging de boot in met 3-0. Het zakt verder weg in de stand naar plek 7.

ZULTE -

Door op de slotdag van de heenronde met 1-3 te verliezen van staartploeg Gent B, zakte Zulte naar de zesde plaats. Vandaag moet Kuros op bezoek bij Moerbeke. Dat staat slechts een plek hoger en telt een punt meer.

Kuros A heeft zijn opdracht in de kwartfinale van de bekercompetitie met glans doorstaan. Het versloeg VDK Gent met 0-3 en staat zonder setverlies bij de laatste 4 in de Oost Vlaamse beker. Daarin wacht reeksgenoot Assenede om te strijden voor een plaats in de bekerfinale!

Onze beide herenploegen ontvingen met VDK Gent een staartploeg in hun competitie. Maar het draaide verkeerd uit. Kuros A ging met 1-3 de boot in na een teleurstellende prestatie. Ze lieten de 3e plaats liggen en zakken zowaar naar een 6e plaats. 
Ook de heren B gingen onderuit met 1-3 en bengelen op een voorlaatste plaats in het klassement.

Onze sponsors
Calendar
Birthdays
19/05
Rigo Van Dorpe
19/05
Gertjan Buyle
22/05
Arthur Desseaux
Blijf op de hoogte

© 2019, website powered by Twizzit.com