VC Kuros Zulte

 

Deze maand is de maand van de sportclub!

Ook hier doen wij trouwbewust aan mee!

Komende zaterdag 14 september is iedereen welkom! In de voormiddag vanaf 10 uur kan je de jongsten van de club aan het werk zien. Onze spelers mogen een vriendje meebrengen! 

Vanaf 14 uur spelen we een mini-maxi tornooi. Dit wil zeggen dat een jongere met een oudere (speler of ouder) een tornooitje speelt. Wil je ook nog graag meespelen, laat dan zo vlug mogelijk iets weten via info@vckuroszulte.be, iedere deelnemer krijgt een verrassing!

Of kom al onze spelers aanmoedigen!!! Iedereen van harte welkom, hoe meer zielen hoe meer vreugd!!!!!! Hopelijk tot zaterdag!!!                                            

Afbeeldingsresultaat voor maand van de sportclub

In de maand september vindt de  'Maand van de Sportclub' plaats. Met deze actie zet Sport Vlaanderen graag de clubs en hun werking in het zonnetje. Gedurende de opendeurdagen van de Zultse sportclubs worden allerlei (gratis) demonstraties en initiaties aangeboden om eens te tonen hoe plezant het er wel is.

Ook wij als volleybalcub heren Zulte doen met veel plezier mee met de maand van de sportclub!

De volledige maand september kan je vrijblijvend komen meegenieten van de beginselen van de volleybal. Kinderen vanaf de derde kleuterklas kunnen bij ons starten bij de balgewenning. Dit gaat iedere zaterdag door van 10u tot 11u voor de jongsten van de club. Is jouw zoontje ouder en wil het ook eens komen proeven dan is hij van harte welkom om eens te komen proberen. Vraag hiervoor gerust meer info op info@vckuroszulte.be . 

Naar aanleiding van de maand van de sportclub willen we natuurlijk ook iets speciaals doen. We organiseren een mini-MAXI tornooi op 14 september. Meer info hieromtrent volgt later nog. 

Hopelijk tot dan!! 

En voor iedereen alvast nog een fijne vakantie toegewenst!

VC kuros heren Zulte

Beste sportliefhebbers, 

Kriebelt het om te sporten dan is iedereen welkom in onze club om te volleyballen. 

Wij zijn een club die begint vanaf de derde kleuterklas met 1 uurtje in de week balgewenning op zaterdagvoormiddag. Is jouw zoontje al ouder dan gaat het van 1u30 per week tot max 2x2u per week (voor de volwassenen).

Wil je graag meer info dan zijn we aanwezig in het sportcafe op vrijdag 17 mei van 18 uur tot 20 uur en zaterdag 18 mei van 9u30 tot 12u30 om al je vragen te beantwoorden. Iedereen krijgt dan ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor het volgende seizoen. 

Wil je zoon het graag eens proberen dan mag hij gratis 3 keer een training meedoen. We vragen natuurlijk op voorhand wel al de gegevens zodat we in orde zijn voor verzekering en dergelijke. Dit is dan een voorlopige inschrijving. Als je zoon beslist om toch te volleyballen dan zijn deze gegevens al reeds in orde. 

We hopen jullie te mogen verwelkomen in onze club!

Voor verdere vragen kan je steeds terecht op info@vckuroszulte.be.

Met sportieve groeten 

Het bestuur

VC KUROS ZULTE HEREN was met de nominatie van de Vobog ploeg, die kampioen waren in 2018, aanwezig op het sportgala.

Werden we laureaat? In het artikel vind je enkele foto's en kort verslag. 

Een delegatie van U11 spelers mochten op zondag 10 februari van Volley Vlaanderen ons allereerste STERREN-certificaat in ontvangst nemen. 

Een onvergetelijke dag: kijk maar naar deze sfeerfoto's en filmpje!

Op zaterdag 16 maart in de voormiddag gaan onze Kuros-leden rond met paaseitjes in Zulte van deur tot deur.

Nu woon je misschien buiten centrum Zulte of je bent niet thuis op 16 maart en je wil toch de overheerlijke paaseitjes van topchocolatier Tony Boeckaert? Daar hebben we aan gedacht! Via dit bestelformulier kan je een bestelling plaatsen.

Groot nieuws ! Volley Vlaanderen heeft Kuros Zulte Heren dit weekend een label van een 1-sterrenjeugdclub gegeven ! Proficiat iedereen !

In de maand september vindt de tiende editie plaats van de 'Maand van de Sportclub' plaats. Met deze actie zet Sport Vlaanderen graag de clubs en hun werking in het zonnetje. Gedurende de opendeurdagen van de Zultse sportclubs worden allerlei (gratis) demonstraties en initiaties aangeboden om eens te tonen hoe plezant het er wel is.

Kuros Heren is ook van de partij, en dat op zaterdag 22 september.

 • Wat? Gratis kennismaking
 • Wanneer? 
  • zaterdag 22 september 2018:
   • om 10 uur: kennismaking met de balgewenning U9 met trainer Stephan tot 11u30
   • om 10 uur: kennismaking met U11 ploeg met trainer Fien tot 11u30 (hierna wordt een lekkernij in het sportcafé voorzien)
   • om 14 uur: kennismaking met match U13 ploeg A tegen Sferos Deinze
   • om 19.30 uur: kennismaking met match Heren Provinciale tegen Jartazi Denderhoute
  • zondag 23 sept om 10u : kennismaking met match U13 ploeg B tegen Mezo Zottegem (voor alle bezoekers is het sportcafé geopend met drank en spijs aan democratische prijzen!)
 • Waar? Gemeentelijke sporthal, Waalstraat 118, 9870 Zulte  
 • Info? Sylvie De Breuck – info@vckuroszulte.be

Meer info over de Maand van de Sportclub vind je hier.

Onze sponsors
Calendar
Birthdays
04/07
Gaëtan Desmet
04/07
Maarten Vervaeck
04/07
Karolien Maes
05/07
Ansofie De Vriese
08/07
Niels Vroman
09/07
Mathis Van Parys
09/07
Briek De Neve
10/07
Luna De Moor
11/07
Bart Gadeyne
Blijf op de hoogte

© 2019, website powered by Twizzit.com