VC Kuros Zulte

 

Aan elke (oud-)Kurosser met een visie op sportief clubbeleid,
Aan elke spelersouder of Kurossympathisant met een volleybalverleden én dito sportieve visie,

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan een éénmalige sportieve adviesraad.

Het doel van deze adviesraad is om het huidige bestuur, waar momenteel een sportief verantwoordelijke ontbreekt, een kader voor een stevig onderbouwde sportieve visie te geven. Met die visie wil het bestuur daarna op zoek naar een sportief verantwoordelijke, die deze visie wil dragen én uiteraard verder kan uitbouwen.

Jij kan helpen! Hoe?

  • Heb jij zelf zin om op 21, 22 of 23 augustus een halve dag vrij te maken om mee te denken? Geef dan simpelweg een seintje terug aan voorzitter@vckuroszulte.be: je ontvangt dan een uitnodiging om deel te nemen aan een Doodle om de meest geschikte halve dag in dit weekend aan te duiden. Op zaterdag 25/07 sluiten we deze Doodle af en we kiezen sowieso de halve dag met het grootste aantal aanwezigen.
    Voor wie na 25/07 nog wil aansluiten is er uiteraard ook plaats, ook dan graag een seintje.

  • Kan je er niet bij zijn, maar ken je iemand die er volgens jou wél bij hoort? Breng hem/haar op de hoogte!

Benieuwd naar wat we wél al weten? Lees hieronder verder!

Help Kuros: reageer!

We kregen een "JA" voor de beachvolley:

In overleg met onze burgemeester en rekening houdend met de corona-verspoelingen die vanaf 1 juli ingaan, werd beslist dat het beachvolleybalterrein aan onze gemeentelijke sporthal vanaf woensdag 1 juli terug gebruikt kan worden tot en met zondag 12 juli.

Leden van Kuros Heren die hiervan gebruik willen maken, worden door de club gesponsord: neem contact op met Mieke (secretaris@vckuroszulte.be) en reserveer nu nog!

Kreeg je de nieuwbrief van juni 2020 niet in de mailbox? Lees hem hier nog eens na! 

Klik hier om de nieuwsbrief van 10/05 te (her)lezen.

Normaalgezien hebben wij begin mei een inschrijvingsmoment. Hier moeten we nu creatief mee omspringen en we hebben gekeken wat haalbaar is voor zowel jullie als voor ons.
Daarom hebben we beslist om de inschrijving online in orde te brengen via mail en overschrijving.

Om alle licenties en verzekeringen tijdig in orde te krijgen, is het belangrijk voor ons dat je jouw (her-)inschrijving uitvoert vòòr 28 juni 2020.

Hoe moet je (her)inschrijven?

Elk lid heeft dit jaar recht op een opwarmings-T-shirt van de club met zijn naam erop. Een pasmoment kunnen we nu jammer genoeg niet laten doorgaan, maar dit zal op de eerste trainingen gebeuren. Er zal keuze zijn uit 2 soorten stof. Voor elk wat wils dus.

De gemeenteraad besloot dinsdagavond (28/04) dat de sporthal al zeker gesloten blijft tot en met 31 augustus: 
Omdat organisatoren van evenementen en gebruikers van de gemeentelijke (sport)zalen nood, recht hebben aan en op duidelijkheid, besliste de gemeenteraad gisterenavond alle gemeentelijke binnen(sport)accommodaties gesloten te houden tot en met 31 augustus 2020.

Een duidelijke boodschap. We hopen wél dat, mocht er op nationaal niveau beslist worden dat zaalsporten toch kunnen opstarten in augustus, de gemeente op deze beslissing durft terugkomen om toch zeker niet met een sportieve achterstand het seizoen te moeten starten. We gaan in elk geval op zoek naar een creatieve, coronavriendelijke, oplossing om deze zomer van Volleybal terug een buitensport te maken, zoals in de goede, héél oude, begindagen!

Met twee gaten in de parking en wat krijtlijnen zouden we al héél wat kunnen doen... of toch liever wat zand er bij? We zien wel! Wordt (hopelijk) vervolgd!

Onze sponsors
Calendar
Birthdays
08/08
Robbe De Smijter
08/08
Carine Strobbe
09/08
Lennert De Cocker
10/08
Geert De Smijter
13/08
Carine Chantrie
15/08
Mieke Huysse
Blijf op de hoogte

© 2019, website powered by Twizzit.com